'T HOECKIE

'T HOECKIE De bezorgkok van hellevoetsluis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 596 beoordelingen
28 nov 2021 om 20:13 Eten was koud. En patat niet gaar en heel slap. Bezorger belde chagrijnig op dat hij het adres niet kon vinden. Geen goede ervaring helaas!
26 nov 2021 om 21:08 menu met rijst was zonder rijst! zat een rare smaak aan de chili con carne. gebakken aardappels waren knoert hard. patat was koud.
24 nov 2021 om 20:42 Lekker gegeten; (biefstuk, kipsaté, carpaccio). Genoeg en goed warm eten en keurige bezorging. Wij bestellen zeker nog een keer.
23 nov 2021 om 20:05 Patat was erg weinig, koud en niet knapperig, varkenssate was niet gaar, de kruiden boter zat er helemaal niet bij en het eten ruim 45 minuten te laat bezorgd door een bontkraagje met capuchon. Het ergste was nog dat al het eten koud was!
6 nov 2021 om 19:35 patat heel slecht gebakken, volgensmij amper twee minuten in de pan geweest.
6 nov 2021 om 19:00 Eten was warm en erg lekker.
4 nov 2021 om 21:59 Heerlijk gegeten ..spareribs pikant en bbq . Door mijn fout helaas via thuisbezorgt .NL,besteld.. Ik hoorde wat de provisie is voor deze stelletje oplichters,dus de volgende keer ga ik gewoon even m’n bestelling ophalen
2 nov 2021 om 9:08 We hadden boeren varkenshaas besteld en betaald echter was het een gewone zeg maar kale varkenshaas. Was wel van goede kwaliteit. De spareribs heb ik moeten opwarmen. Waren wel erg lekker.
29 okt 2021 om 21:04 We hadden ook een jumbo boeren schintsel besteld maar die was er niet bij . Wel een gewone
28 okt 2021 om 13:48 Schnitzel was koud helaas en slap De rest was wel warm Dit had ik voor dat bedrag niet verwacht
25 okt 2021 om 7:00 Het eten was rontuit slecht. Het alechtste eten ooit. Driekwart is in de vuilnisbak beland. De aardapelen waren voor het grootste gedeelte aangebrand. De sate was alleen scherp en smaakte nergens na. De wienerschnitzel was een zeemleren lap, droog.
22 okt 2021 om 19:48 Eten was voortreffelijk!!